Selamat datang ke blog cara memikat wanita!

Blog ini direka khusus untuk pembaca yang inginkan tips dan cara memikat wanita yang percuma, mudah, ringkas dan interaktif. Dalam blog ini, anda akan dipaparkan dengan artikel,gambar mahupun video cara memikat wanita idaman anda bagi memudahkan pembaca untuk mengikuti cara memikat hati wanita dengan betul. Selain itu diselitkan juga cara memikat lelaki juga.

selamat memikat semua!

7 FAKTA Menarik Cara Memikat Wanita Dengan Sekelip Mata (Wajib Cuba)

cara memikat perempuan
Adakah anda pernah melihat lelaki yang boleh mendapatkan mana-mana gadis yang mereka mahu dan tertanya-tanya, "bagaimana mereka melakukannya?" Ya, perempuan tertarik kepada kuasa dan status. Ya, mereka tertarik dengan ciri-ciri kelelakian yang dominan, dan keyakinan. Nak tahu cara memikat wanita dengan bergaya?jom kita belajar sama-sama.


Jaga penampilan anda.
Sebelum anda boleh menggoda seorang gadis, anda mesti mempunyai imej yang baik, dan positif.Anda tak semestinya perlu jadi hensem dan kacak cukup sekadar Nampak kemas dan tidak dilebel “selekeh” oleh kaum hawa.Paham kan maksud saya.Jangan la pergi dating pakai baju pagoda,seluar pendek macam taukeh Ah Chai dan berselipar jepun sahaja.tak Menarik, Tertarik De Boom kan?

Jadi diri sendiri.
Jangan nak mengedik-gedik nak jadi orang lain.Baru tengok Aaron Aziz kat dalam Ombak Rindu yang hebat memanah CINTA anda pun sibuk nak jadi macam dia.HENTIKAN niat tak cerdik anda tu.Wanita suka lelaki yang boleh jadi diri dia sendiri tanpa control-control macho,buat alim-alim kucing semata-mata nak Nampak perfect dimata awek yang cuba anda pikat.Hello awek boleh baca gerak-geri anda okey.Cara memikat wanita sebenar ialah anda harus jadi diri anda sendiri dan saya yakin beliau akan terima anda seadanya.

Pandai berkomunikasi.
Cara memikat wanita dengan komunikasi yang baik dan lancar memang tak dapat dinafikan akan mempengaruhi sesuatu perhubungan.Sekiranya anda mampu berkomunikasi dengan baik dengan awek yang bakal anda “tackle” saya gerenti dia akan cair dengan anda.Bagi wanita lelaki yang padai berkomunikasi mudah untuk bawa berbincang,mengadu masalah dan meminta sebarang pendapat.kalau anda “kantoi” part ni wanita akan cop anda “membosankan”.tak percaya cuba la…

Bersifat prihatin dan ambil berat.
Semasa cara memikat wanita idaman kalbu anda harus mengambil berat atau dalam bahasa jawa “take care” terhadap mereka.tapi AWAS jangan “OVER TAKE CARE” tiap 3 minit sms,tiap 30 minit call,tiap 3 jam video call…jangan buat kerja gila ye.Bukan take cara itu yang saya maksudkan.ambil berat disini bermaksud anda sekadar prihatin dan tahu perkembagan beliau.Contoh bila dia sakit anda boleh jenguk dia,beri ubat dan sokongan supaya dia cepat sembuh.

Jangan jadi “Haji Bakhil Bin Haji Kedekut”
Sifat ni cukup wanita tak gemar.cara memikat wanita yang betul anda perlu bersifat pemurah.Kejap…pemurah bukan bermaksud anda bagi 100% wang anda supaya dihabiskan.Atau senang-senang menjadi mangsa “pisau cukur” wanita yang tak bertanggungjawab.Sekali sekala boleh la treat wanita yang anda muhu pikat seperti belanja si dia makan.Atau berikan hadiah yang istimewa semasa birthday beliau.Si dia pasti akan terharu.

Jejaka yang periang
Wanita akan cop anda sebagai lelaki yang sweet sekiranya anda mampu untuk sentiasa buat dia tersenyum bila dengan anda.Macam mana ye…mudah je perkara pertama bila jumpa anda perlu senyum dan tunjukkan wajah yang ceria dan saya yakin dia pasti akan tersenyum.Jangan pula anda tunjuk muka macam nak “makan orang”.Sure dia takkan selesa.Selain itu satu BONUS cara memikat wanita sekiranya anda mampu untuk membuat humor atau jenaka yang bersahaja.Wanita cukup sukakannya dan ini menimbulkan mood yang “positif” tapi INGAT jangan buat lawak tak menjadi..buat malu je nanti..hehe

Jangan suka main “remote control”
Remote control TV LCD Samsung 45 inci ke??eh bukan..maksud saya jangan control hidup dia selagi dia belum menjadi hak anda yang sebenar.wanita cukup pantang pasal benda ni.wanita memang benci kalau ada lelaki yang kongkong hidup mereka.Memang la bukan semua tapi majoritinya memang tak suka.Tiap minit nak tahu dia ada kat mana.Bosan la macam tu..bagi ruang kepada dia untuk dirinya juga.ini baru cara memikat wanita yang gentleman.

Nak belajar lagi cara memikat wanita yang lebih advance dan berkesan?kawan saya pakar macam Doktor Cinta!

35 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Tpi klu jenis pemalu mcm saya macammana pulak, nak tengok pun kadang2 malu.... Bulih bagi tip sket

    ReplyDelete
    Replies
    1. suruh kawan kau takle kan, kawan kau x malu kan...???

      Delete
  4. Kl Org puan jnis malu..bile jpe je tutup muke dgn kain..nk kate ad jerawat xde..xau lh jnis malu jnis..kla xlyg dye kbo kite ni sombong

    ReplyDelete
  5. kalau laki jenis pemalu nak tackle wanita yg pemalu nk buat mcm mane lak???

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy sarankan dua2 muka ttup ngn kain..

      Delete
    2. klia......at last dua dua bawak klambu

      Delete
    3. tak payah malu-malu, jumpa kawan dia dan minta nombor tel dia, kemudian beri hadiah kecil kepada dia.

      Delete
    4. ke bwk tudung saji.. selamat skit untuk orang yang pemalu

      Delete
  6. kalu perempuan tu dh ad orng ain kalu kita wat cara ni dapat ke .?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat....dapat penumbuk free....

      Delete
    2. free of charge ... percume skali touch and go .. skali

      Delete
  7. saya share jg di http://www.womenmagnet.com / youtube ID womenmagnetdotcom

    ReplyDelete
  8. Memang terbukti lelaki yang feymes masa kat sekolah dulu adalah dikalangan mereka yang selalu buat pompuan ketawa.. Siyes, tapi tak semua perempuan suka jgk, mungkin jadi annoying plk nnt,, hehe


    Di sini juga ada doa >>
    Doa Pengasih, Pelembut Hati Suami Isteri Anak dan Sesiapa Sahaja

    ReplyDelete
  9. klau tackle bini org pkai tips ni bleh ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa kejadahnya nk tackle bini org, kang dpt kaki free pulak hoho

      Delete
    2. beli satu percume satu ... 1 bale percume 1 bale

      Delete
  10. klau kite suke seseorang tu tapi dia x layan mcm mane plak???

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan le layan .. x kn itu pn nk ajar .... ha..ha...

      Delete
  11. klau die yg amik berat tntang kiiite mcm mane yer tapi malu nk tegur....hehehehe

    ReplyDelete
  12. ego maw tinggi,pastu tiba2 berubah. msti bley tarik phatian wanita,skill tu susah.

    ReplyDelete
  13. Klu perempuan tu buat x taw je ap kite nk buat lg lps tu.tp kite nk. Pengkid

    ReplyDelete
  14. sye nak tanye haruskah sye behenti atau teruskan perjuagan sye untuk pikat sidia?...sebab sye dah dua tahun menunggu dia and takde sape lagy dalam hati sye selain dia...sye buntu untuk membuat jawapan...seseorang tolong sye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teman Harus Perjuangkan Cinta Teman Terhadap Sidia Agar Suatu Hari Sidia Akan Nampak Jugak Cinta Teman Kepada Sidia..............
      Semoga Berjaya

      Delete
    2. tp klau terkorban ditengah jalan mcm mane pulak .. nk berkorban untuk cinta teman

      Delete
  15. Aku ingin memiliki mu bukan kerana nafsu. Cinta ini beralas harapan agar pernikahan jd noktah hubungan persahabatan serta jd jambatan utk langkah akhirat

    ReplyDelete
  16. Ingin Nonton TV tanpa ngadat? ke YESTIVI aja. Dapatkan tayangan favorit dari chanel kesayangan Anda. Bisa dibuka lewat Hape juga lho...Cek di sini ya >> www.yestivi.com

    ReplyDelete
  17. Ingin Nonton TV tanpa ngadat? ke YESTIVI aja. Dapatkan tayangan favorit dari chanel kesayangan Anda. Bisa dibuka lewat Hape juga lho...Cek di sini ya >> www.yestivi.com TV STREAMING PALING RINGAN

    ReplyDelete
  18. Kalau dia jenis yang jual mahal...macam mana plak??

    ReplyDelete
  19. Klw pmpuan tu ada laki2 lain dh . Tapi kta slalu amik brat tntang dia brtanya kbar . Hampir stiap hari . Dn pmpuan tu pnah brkata .
    P:boyfriend sy ada napa kw nk jadi yg kdua . Hahah
    L:xnk . Sy nk jadi yg prtama
    P:lw nk jadi yg prtama bnyak syaratnya tu hahaha
    Lw mcm tu katanya . Mcm mana ? Dia ada niat jgak nk menerima apa ?

    ReplyDelete
  20. sy dh abil berat pasal dia...sy jge dia elok2 tpi dia stay dia tinggal kn sy knape ek...awk rse silap sy mse tu kat mane...bleh bri pendapat...sy sdih sngt

    ReplyDelete

3